נחמה המארחת המושלמת הגישה על שולחנה את הסלט הנפלא והמרענן לפני שיעור הברידג' עם מיני גבינות טעימות וירקות טריים.
כמובן מיד ביקשתי המתכון שהגיע אלי במייל בזו הלשון:

המרכיבים:
עגבניות שרי צלויות:
30 עגבניות שרי
6 שיני שום, פרוסות
1 כפית מלח גס
1 כפית פלפל שחור גרוס
1/4 כוס שמן זית
צרור עלי תימין
סלט קוסקוס:
350 גרם קוסקוס מלא (בעובי בינוני), להכנה מהירה, או בורגול.
4 כפות לימון כבוש קצוץ
1.5 כוסות עשבי תיבול (שמיר, פטרוזיליה, נענע, עירית), קצוצים
2 בצלים ירוקים קצוצים
2 מלפפונים, חתוכים לקוביות
250 גרם גבינת פטה, חתוכה לקוביות
מיץ מלימון גדול
1/4 כוס שמן זית
מלח, פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
- שמים בתבנית את עגבניות השרי, מתבלים בשום, במלח גס ופלפל ובשמן הזית. מפזרים את גבעולי התימין ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות. מוציאים מהתנור ומצננים.
- מכינים את הקוסקוס לפי הוראות היצרן. מאווררים את גרגירי הקוסקוס בעזרת מזלג. מוסיפים לקערת הקוסקוס את עגבניות השרי הצלויות יחד עם המיצים שהצטברו בתבנית.
- מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים. טועמים ומשפרים תיבול. מגישים בטמפרטורת החדר.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה