ביסקוטי - געגועים לאיטליה !! מצאתי ב FOODY ולא יכולתי שלא לשתף

 ½2 כוסות (350 גרם) קמח

1 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
1/2 כפית מלח
2 ביצים
2 חלמונים
1 כוס (200 גרם) סוכר
2 שקיות (20 גרם) סוכר וניל
2 כפות ליקר קפה או AMARETTO
1/2 1 כוסות (150 גרם) אגוזי לוז
1/2 1 כוסות (150 גרם) שקדים

מחממים תנור ל-180 מעלות.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה ומלח.
בקערה נפרדת טורפים ביצים וחלמונים עם סוכר וסוכר וניל, עד לתערובת מעט תפוחה.
מוסיפים ליקר ושוב טורפים.

מאחדים עם תערובת היבשים, ומערבבים רק עד לקבלת בצק אחיד.
מוסיפים לתערובת אגוזים ושקדים.

יוצרים מהבצק שני נקניקים בידיים מעט רטובות , מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים 35-30 דקות, עד שנקניקי הבצק יציבים.
מצננים לחלוטין!
מורידים את טמפרטורת התנור ל 140 מעלות .
פורסים את כיכרות הבצק בעזרת סכין לחם לפרוסות בעובי חצי ס"מ.
😋😋משכיבים את הפרוסות על רשת ואופים שוב בתנור למשך 30-25 דקות, עד שהן יבשות לגמרי . מצננים לגמרי!

שומרים בצנצנת אטומה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה