ה- CANTUCCI של הדס

 הדס המתוקה, אשתו של אחייני, מכינה את ה-CANTUCCI (ביסקוטי) המושלמים!
לא היה דבר שיותר שימח את אבי ז"ל, מאשר שקית ה-CANTUCCI מתוצרת ה"סוס".

מערבבים ביד או במיקסר:
2 ביצים
1/2 כוס סוכר חום
1/3 כוס סוכר רגיל
280 ג'ר קמח (2 כוסות) 
כפית אבקת אפיה
תמצית וניל / שקית סוכר וניל
תמצית שקדים
2 כפות שמן זית
1/4 כפית מלח
קליפת לימון מגורדת

להוסיף:
כוס אגוזי לוז ו/או שקדים או כל אגוז אחר
חופן חמוציות

אופן הכנה:

1. נאחד לבצק בעזרת ידיים לחות ונחלק לשני "כיכרות" ארוכים ושטוחים.
2. אופים בתנור 160 מעלות כ-25 דקות
3. נקרר היטב ונפרוס.
4. נאפה את ה- CANTUCCI עוד כ 10 דקות
5. מצננים ומכניסים לצנצנת.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה