האמת - מצאתי את המתכון בתכנית טלוויזיה עם ארז קומורובסקי ואהרוני ומיד נדלקתי.
נכנסתי לרשת, מצאתי את המתכון ב"מאקו" ומיד הכנתי.
הכנתי בדיוק ככתוב.
בסוף - הכנסתי לכמה דקות את הסיר ללא המכסה לתנור (על גריל) כך שהעוף ישתזף טיפה.
ולפני שהגשתי הוספתי כמה טיפות מיץ על כרעי העוף - יצא מושלם!
נכנסתי לרשת, מצאתי את המתכון ב"מאקו" ומיד הכנתי.
הכנתי בדיוק ככתוב.
בסוף - הכנסתי לכמה דקות את הסיר ללא המכסה לתנור (על גריל) כך שהעוף ישתזף טיפה.
ולפני שהגשתי הוספתי כמה טיפות מיץ על כרעי העוף - יצא מושלם!
מצרכים (4 מנות):
- 4 כרעיים טריות מופרדות לשוק וירך
- מלח גס
- פלפל שחור טרי כתוש
- 3 בצלים אדומים קצוצים
- 3 גבעולי סלרי קצוצים דק
- 1 פלפל ירוק חריף מנוקה וקצוץ
- 300 גרם בורגול מושרה במים ומסונן
- 5 גרגרי פלפל אנגלי גרוס כתושים
- מעט קינמון
- 2 לימונים פרסיים מיובשים שבורים לחתיכות גדולות
- 1/3 כוס שמן זית
- 1 צרור תרד או מנגולד קצוץ דק
- 3-4 כוסות מרק עוף צח
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה