טרם הכינותי......
לבצק
1/2
כוס
חלב -120
מ"ל
3כפות סוכר -45 גר
1 כפית שמרים יבשים -3 גר
300 גרם קמח
1/4 כפית מחית וויל
גרידה מלימון אחד
1 ביצה L
100 גרם חמאה
1/4 כפית מלח
מילוי: (קרם שקדים)
75 גרם חמאה
75 גר סוכר
75 גר קמח שקדים
1 ביצה Lגרידת לימון
1 כף קורנפלור
מעט רום
אגוזי מלך
לקישוט: שקדים פרוסים
הכנת הבצק:
מתחילים עיבוד במיקסר של קמח+סוכר+חלב וגרידת הלימון
מוסיפים את השמרים ומעבדים
מוסיפים ביצה + החמאה
לקראת סוף העירבול מוסיפים את המלח, לשים לחמש דקות לפחות
מכניסים למקרר לשלוש שעות
הכנת המילוי :שמים את כל הרכיבים פרט לביצה במיקסר, יוצרים מעין משחה ואז מוסיפים את הביצה
לשים על לקבלת קרם אחיד
הרכבה:מוציאים את הבצק
מרדדים לעובי 3 מ"מ
מחלקים לריבועים של 8/8 במרכז כל ריבוע מניחים כף קרם שקדים
ומפזרים מעט אגוז מלך
מקפלים את הקצוות לאמצע והופכים
מניחים להתפחה של כשעה
מורחים מעל ביצה
מזלפים מעט קרם שקדים
ומעטרים בפרוסות שקד
אפייה על. 180 עד להשחמה
3כפות סוכר -45 גר
1 כפית שמרים יבשים -3 גר
300 גרם קמח
1/4 כפית מחית וויל
גרידה מלימון אחד
1 ביצה L
100 גרם חמאה
1/4 כפית מלח
מילוי: (קרם שקדים)
75 גרם חמאה
75 גר סוכר
75 גר קמח שקדים
1 ביצה Lגרידת לימון
1 כף קורנפלור
מעט רום
אגוזי מלך
לקישוט: שקדים פרוסים
הכנת הבצק:
מתחילים עיבוד במיקסר של קמח+סוכר+חלב וגרידת הלימון
מוסיפים את השמרים ומעבדים
מוסיפים ביצה + החמאה
לקראת סוף העירבול מוסיפים את המלח, לשים לחמש דקות לפחות
מכניסים למקרר לשלוש שעות
הכנת המילוי :שמים את כל הרכיבים פרט לביצה במיקסר, יוצרים מעין משחה ואז מוסיפים את הביצה
לשים על לקבלת קרם אחיד
הרכבה:מוציאים את הבצק
מרדדים לעובי 3 מ"מ
מחלקים לריבועים של 8/8 במרכז כל ריבוע מניחים כף קרם שקדים
ומפזרים מעט אגוז מלך
מקפלים את הקצוות לאמצע והופכים
מניחים להתפחה של כשעה
מורחים מעל ביצה
מזלפים מעט קרם שקדים
ומעטרים בפרוסות שקד
אפייה על. 180 עד להשחמה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה