מאפה קרם שקדים ואגוזים שפורסם בפייס

טרם הכינותי......

לבצק

1/2 כוס חלב -120 מ"ל 
3
כפות סוכר -45 גר 
1
כפית שמרים יבשים -3 גר 
300
גרם קמח 
1/4
כפית מחית וויל
גרידה מלימון אחד 
1
ביצה L
100
גרם חמאה
1/4
כפית מלח 

מילוי: (קרם שקדים)

75
גרם חמאה
75
גר סוכר
75
גר קמח שקדים 
1
ביצה Lגרידת לימון
1
כף קורנפלור 
מעט רום 
אגוזי מלך 
לקישוט: שקדים פרוסים
הכנת הבצק
מתחילים עיבוד במיקסר של קמח+סוכר+חלב וגרידת הלימון 
מוסיפים את השמרים ומעבדים
מוסיפים ביצה + החמאה
לקראת סוף העירבול מוסיפים את המלחלשים לחמש דקות לפחות 
מכניסים למקרר לשלוש שעות 
הכנת המילוי :שמים את כל הרכיבים פרט לביצה במיקסר, יוצרים מעין משחה ואז מוסיפים את הביצה 
לשים על לקבלת קרם אחיד 
הרכבה:מוציאים את הבצק 
מרדדים לעובי 3 מ"מ 
מחלקים לריבועים של 8/8 במרכז כל ריבוע מניחים כף קרם שקדים 
ומפזרים מעט אגוז מלך 
מקפלים את הקצוות לאמצע והופכים
מניחים להתפחה של כשעה 
מורחים מעל ביצה 
מזלפים מעט קרם שקדים 
ומעטרים בפרוסות שקד
אפייה על. 180 עד להשחמה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה