לבסיס מרסקים:
200 עוגיות יין לפסח
150 גר' חמאה ממסת.
משטחים בתבנית ומקפיאים.
מערבבים ומניחים על הבסיס:
500 גר' גבינה לבנה
500 גר' שמנת חמוצה
3 ביצים
כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
5 כפות קורנפלור.
אופים כ-45 דקות עד שעה ב-160 מעלות עד שהעוגה מתייצבת.
מניחים על העוגה החמה: 500 גר' שמנת חמוצה + 4 כפות אבקת סוכר.
ומחזירים לאפייה לעוד כרבע שעה ב-140 מעלות.
משאירים העוגה בתנור החם כמה שעות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה