בצק פריך של פעם - מושלם לאזני המן!! של נירה שויאר

2.5 כוסות קמח
200 גרם חמאה קרה
חצי כוס סוכר
2 חלמונים
רבע  מיץ תפוזים
כף תמצית וניל
כף גרידת לימון

1. מעבדים את הקמח, החמאה והסוכר במעבד מזון לתערובת פירורית.
2. מוסיפים את יתר החומרים.
3. מעבדים רק עד קבלת בצק אחיד.
4. אוספים לכדור,עוטפים בניילון נצמד ושומרים כשעה במקרר לפני הרידוד.

ממלאים במלית פרג :

מילוי פרג-
1/2 כוס דבש
1 כף סוכר
1/4 כוס מים
1 כוס פרג טחון
2 כפות מיץ לימון
קליפה מגוררת מלימון אחד
1/4 כוס צימוקים לבנים
1/4 כוס פירורי לחם/פירורי עוגיות

אופן הכנה –
מכינים את המילוי-
1. בסיר שמים את הדבש, הסוכר והמים ומבשלים עד שהסוכר נמס. 

2.מוסיפים את הפרג הטחון ומערבבים למשך 2-1 דקות נוספות. 
3.מסירים מהאש ומוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים.
4.מניחים להתקרר מעט לפני שממלאים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה