חברתי מיכל גילתה לי את המתכון המנצח שמדמה קצת תפוחי אדמה מהמדורה....
קל להכנה וכיף לאכילה:
1. תפוחי אדמה אדומים - לא גדולים מדי...
לבשל בסיר עם קליפתם עד התרככות.
2. לצנן
3. למעוך את התפוחים עם היד או עם המכשיר שמועך אותם לפירה.
4. לשפוך כחצי כוס שמן זית לקערת קרמיקה/פיירקס.
5. להכניס התפוחים לקערה ולעסות אותם בשמן הזית.
6. לצפות במלח ופלפל גס, טימין ושום כתוש אם רוצים.
7. להכניס לתנור חם כ-200 מעלות עד שנהיה שזוף.
מעדן!
קל להכנה וכיף לאכילה:
1. תפוחי אדמה אדומים - לא גדולים מדי...
לבשל בסיר עם קליפתם עד התרככות.
2. לצנן
3. למעוך את התפוחים עם היד או עם המכשיר שמועך אותם לפירה.
4. לשפוך כחצי כוס שמן זית לקערת קרמיקה/פיירקס.
5. להכניס התפוחים לקערה ולעסות אותם בשמן הזית.
6. לצפות במלח ופלפל גס, טימין ושום כתוש אם רוצים.
7. להכניס לתנור חם כ-200 מעלות עד שנהיה שזוף.
מעדן!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה