טאבולה קישואים של נוף ממסטר שף (עשיתי copy paste מהפייסבוק)

מצרכים:
צרור פטרוזיליה
חצי צרור נענע
3 בצלים ירוקים
3 לימונים
חצי כוס בורגול דק (ג'רישה)
5 קישואים בלדי קטנטנים
יוגורט עיזים (גד צנצנת זכוכית)
100 גרם ענבים לבנים
שליש כוס שמן זית
אופן ההכנה:

1. משרים את הבורגול במים בטמפרטורת החדר בכלי עד לכיסוי במשך 15 דקות.
2. בזמן זה קוצצים את הפטרוזיליה הבצל הירוק והנענע דק, קוצצים פנימה קליפה מחצי לימון וחצאי ענבים לבנים.
3. חוצים 3 קישואים לאורכם מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס, מושחים במעט שמן זית וצולים אותם על הגריל עד להשחמה.
4. את שני הקישואים הנותרים פורסים לאורך במנדולינה ומניחים בקערה. כובשים את פרוסות הקישואים במעט מיץ לימון, מלח ומתבלים בשמן זית.
להרכבה:
1. מערבבים את הבורגול עם הירקות הקצוצים ומתבלים במלח, שמן ומיץ לימון ומסדרים על הצלחת.
2. מעל מסדרים את הקישואים הצלויים ואת הקישואים הכבושים.
3. מעבירים את היוגורט לסקוויזר ומקשטים בעיגולי יוגורט בין הקישואים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה