טארט פירות של מיקי שמו - עם שינוי קטן (ללא ג'לי)

טארט פירות אקזוטיים של מיקי שמו

מתכון לטארט צבעוני ומרשים כמו בקונדיטוריה

 | null | פורסם 22/04/09 17:38:08

מרכיבים (לתבנית טארט בקוטר 18 ס"מ):

  • 1/4 כוס סוכר
  • 100 גרם חמאה
  • 1 ביצה
  • 1/2 1 כוס קמח
  • 1/2 כפית אבקת אפיה

לקרם השקדים

  • 100 גרם שקדים טחונים
  • 100 גרם סוכר
  • 100 גרם חמאה
  • 1 ביצה
  • 2 כפות קמח
  • 1 כפית רום לבן/שקדים לטעמי

לקרם הווניל

  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 3 כפות סוכר

לציפוי

  • פירות טריים
  • ריבת משמש ללא פרי
  • כף/2 כפות מים חמימים

אופן ההכנה:

הבצק:1. מערבבים את החמאה והסוכר במעבד מזון.
2. מוסיפים ביצה ומעט מהקמח, ומפעילים ל-10 שניות נוספות.
3. מוסיפים את הקמח, ומעבדים עד שמתקבל בצק.
4. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.
5. מרדדים את הבצק לעובי 1/2 ס"מ, מרפדים את תבנית הפאי ומכניסים למקרר לשעה נוספת.
## מחממים תנור ל-170 מעלות.
קרם השקדים:.
1. מקציפים שקדים, סוכר וחמאה כ-10 דקות.
2. מוסיפים את הביצה הקמח והרום, ומקציפים עד לקבלת קרם אחיד.
##. ממלאים את הבצק, אופים כ-20 דקות ומצננים.
קרם הווניל והציפוי:1. מקציפים את השמנת, הסוכר וסוכר הווניל לקצפת במרקם רך ויציב.
2. מורחים את קרם הווניל על קרם השקדים האפוי, ומעטרים בפירות טריים: תות שדה, קיווי, אננס או כל פרי אחר.
3. מערבבים ריבה+מים ומברישים עם מכחול.
4. מעבירים לחצי שעה לפחות במקרר ומגישים.
.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה