טארט פירות אקזוטיים של מיקי שמו
מרכיבים (לתבנית טארט בקוטר 18 ס"מ):
- 1/4 כוס סוכר
- 100 גרם חמאה
- 1 ביצה
- 1/2 1 כוס קמח
- 1/2 כפית אבקת אפיה
לקרם השקדים
- 100 גרם שקדים טחונים
- 100 גרם סוכר
- 100 גרם חמאה
- 1 ביצה
- 2 כפות קמח
- 1 כפית רום לבן/שקדים לטעמי
לקרם הווניל
- 1 מיכל שמנת מתוקה
- 1 שקית סוכר וניל
- 3 כפות סוכר
לציפוי
- פירות טריים
- ריבת משמש ללא פרי
- כף/2 כפות מים חמימים
אופן ההכנה:
הבצק:1. מערבבים את החמאה והסוכר במעבד מזון.
2. מוסיפים ביצה ומעט מהקמח, ומפעילים ל-10 שניות נוספות.
3. מוסיפים את הקמח, ומעבדים עד שמתקבל בצק.
4. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.
5. מרדדים את הבצק לעובי 1/2 ס"מ, מרפדים את תבנית הפאי ומכניסים למקרר לשעה נוספת.
2. מוסיפים ביצה ומעט מהקמח, ומפעילים ל-10 שניות נוספות.
3. מוסיפים את הקמח, ומעבדים עד שמתקבל בצק.
4. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.
5. מרדדים את הבצק לעובי 1/2 ס"מ, מרפדים את תבנית הפאי ומכניסים למקרר לשעה נוספת.
## מחממים תנור ל-170 מעלות.
קרם השקדים:.
2. מוסיפים את הביצה הקמח והרום, ומקציפים עד לקבלת קרם אחיד.
##. ממלאים את הבצק, אופים כ-20 דקות ומצננים.
קרם הווניל והציפוי:1. מקציפים את השמנת, הסוכר וסוכר הווניל לקצפת במרקם רך ויציב.
2. מורחים את קרם הווניל על קרם השקדים האפוי, ומעטרים בפירות טריים: תות שדה, קיווי, אננס או כל פרי אחר.
3. מערבבים ריבה+מים ומברישים עם מכחול.
4. מעבירים לחצי שעה לפחות במקרר ומגישים.
2. מורחים את קרם הווניל על קרם השקדים האפוי, ומעטרים בפירות טריים: תות שדה, קיווי, אננס או כל פרי אחר.
3. מערבבים ריבה+מים ומברישים עם מכחול.
4. מעבירים לחצי שעה לפחות במקרר ומגישים.
.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה