אצבעות פולנטה (מצאתי, איך לא, בפייסוש....)

מה היינו עושים ללא הפייסוש ?
לפני כמה שנים ציינה אמא שלי שהיא לא מבינה למה אני שומרת  על ספרי הבישול - הרי הכל (אבל הכל) מופיע באינטרנט!!
כל כך צודקת.
אז הנה -מצאתי כאן http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/5305: ביצעתי מספר שינויים (מופיעים ב*** גרסת האינסטנט שלי למטה)
24 מנות/יחידות: כ- 24 אצבעות

אופן הכנת המתכון
1. בסיר לשים חלב, קמח תירס לפולנטה ומלח, להביא לרתיחה, להעביר לאש נמוכה ולבשל עד להסמכה.
2. להוסיף חמאה וגבינת פרמזן. להעביר לתבנית מרובעת מלבנית 30x20, לשטח ולהכניס לקירור במקרר כשעה.
*** - ראה למטה את גרסת ה"אינסטנט"
3. לאחר קירור לחתוך לכ- 24 אצבעות באורך כ- 15 ס"מ.
4. לערבב ביחד שמן זית, בזיליקום, פלפל שחור וגבינת פרמזן.
5. לטבול כל אצבע בתערובת השמן ואחר כך בפירורי הלחם המוזהבים.
6. להניח על נייר אפייה ולאפות בחום של 180-200 מעלות למשך כ- 15 דקות.
7. הרי לכם אצבעות פולנטה מהסרטים!
***
3. לאחר קירור לשטח בתבנית על ניר אפיה.
4. לערבב ביחד שמן זית, בזיליקום, פלפל שחור וגבינת פרמזן.
5. להבריש חצי מהכמות על העיסה המרוחה בתבנית.
6. להפוך עם תבנית נוספת + ניר נוסף לצד השני.
7. עכשיו מברישים שאר התערובת על הצד השני.
8. לחתוך לאצבעות.
9. לאפות 180 מעלות כ-15 דקות.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה