אמא שלי היתה מכינה את הקניידלך הכי טעימים בעולם!
גם אלו שלא אוהבים את הכדורים החגיגיים הללו - נשבים בטעמם...
כדורים חביבים, קלים כנוצות, מלאי טעמים ונימוחים בפה.
מצרכים:
בצל חתוך קטן-קטן ומטוגן בשמן ו/או קצת חמאה עד לצבע חום כהה (כמעט שחור).
2 כוסות קמח מצה
מים רותחים (כ-כוס וחצי+)
2-3 ביצים
מלח, פלפל, ג'ינג'ר
אופן ההכנה:
באהבה גדולה יש להוסיף לקמח את:
1. המים הרותחים - כמה שתופס..
2. ביצים
3. תבלינים בנדיבות
4. הבצל שטוגן בליווי השמן שנשאר
5. לערבב היטב.
גם אלו שלא אוהבים את הכדורים החגיגיים הללו - נשבים בטעמם...
כדורים חביבים, קלים כנוצות, מלאי טעמים ונימוחים בפה.
מצרכים:
בצל חתוך קטן-קטן ומטוגן בשמן ו/או קצת חמאה עד לצבע חום כהה (כמעט שחור).
2 כוסות קמח מצה
מים רותחים (כ-כוס וחצי+)
2-3 ביצים
מלח, פלפל, ג'ינג'ר
אופן ההכנה:
באהבה גדולה יש להוסיף לקמח את:
1. המים הרותחים - כמה שתופס..
2. ביצים
3. תבלינים בנדיבות
4. הבצל שטוגן בליווי השמן שנשאר
5. לערבב היטב.
6. ליצור עיגול אחד - להכניס למים רותחים.
כשצף כמה דקות - להוציא - לטעום ולהוסיף תבלינים בהתאם.
רצוי להכניסם לפני ההגשה למרק.
כשצף כמה דקות - להוציא - לטעום ולהוסיף תבלינים בהתאם.
רצוי להכניסם לפני ההגשה למרק.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה