טבית עירקי

את המתכון קבלתי מחברתי רונית.
טבית הינו מן חמין עם עוף - טעים טעים.

מצרכים:
2 כוסות אורז פרסי 
בצלים -חתוכים דק.
כרעי עוף חתוכים
מלח - כפית שטוחה
רסק עגבניות 
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
2 כפיות פפריקה מתוקה
כפית בהרט - כפית שטוחה
כפית כמון

מים - לפי הצורך

1. מטגנים את הבצל בשמן עד הזהבה.
2. מוסיפים תבלינים + כמה כפות רסק עגבניות ומערבבים.
3. מוסיפים את נתחי העוף ומטגנים קלות משני הצדדים.
4. מוסיפים 1/2 כוס מים ומניחים על הגז למשך כ- 10 דקות (עם מכסה סגור).
5. מוסיפים 3 וחצי כוסות מים ומביאים לרתיחה.
6. מוסיפים את 2 כוסות האורז, משאירים על רתיחה למשך כ- 3 דקות ומעבירים לאש קטנה עד שכל המים נספגים, בערך כ- 10-15 דקות (עם מכסה סגור עטוף במגבת).
7. מניחים בתנור לכמה שעות.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה