ענבים מצופים בקרם גבינה ופיסטוק

Image
מתוך האתר של: פומפידו -השף בקופסא
40 ענבים כהים ללא גרעינים
200 גר' גבינת שמנת אמריקאית
200 גר' גבינה כחולה (אני מעדיף סטילטון)
250 גר' פיסטוק קלוף וקלוי
1. מערבלים את הגבינות בעזרת וו הגיטרה של המיקסר או כף עץ לתערובת קרמית ואחידה.
2. קוצצים את הפיסטוקים בסכין.
3. בעזרת האצבעות עוטפים את הענבים בגבינה ומגלגלים בפיסטוקים.
ניתן לאחסן בהקפאה. יש להוציא מהמקפיא חצי שעה לפחות לפני ההגשה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה