קציצות פרסה


תוצאת תמונה עבור ‪leek‬‏ מצרכים בשביל קציצות פרסה:
2 ק”ג פרסה
500 ג’ בשר טחון
1 ביצה
כפית מלח
קורט  פלפל שחור
חצי כוס קמח מצות או קמח רגיל
ההכנה:
 1. שוטפים היטב את עלי הפרסה וחותכים לטבעות עבות.
2. שמים בסיר ומרתיחים עד שהעלים משנים צבעם.
3. אחרי ההרתחה, שמים הפרסה במסננת ונותנים לפרסה להגיר מים.
4. קוצצים דק-דק עם הסכין.
5. להכניס שוב במסננת ולסחוט היטב.
6. שמים בקערה את הפרסה הקצוצה ומוסיפים בשר טחון, מלח ופלפל.
7. להוסיף קמח מצות או קמח רגיל.
8. מחממים שמן במחבת וכשזה חם מטגנים הקציצות. כשחום, הופכים לצד השני.
9. בסיום הטיגון, להעביר לצלחת עם נייר סופג.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה