|
|
כל מה שמפריד בין גביע גבינה לקינוח קרמי הוא מיקסר וקצת עזרה מחברים: שמנת מתוקה, סוכר וטעם מוביל של קפה, שוקולד או פירות.
לקרם גבינה:
1 מיכל (250 מ”ל) שמנת מתוקה 100 גרם (1/2 כוס) סוכר 1 גביע (250-220 גרם) גבינת מסקרפונה או גבינת שמנת בטעם טבעי 1 כפית תמצית וניל אמיתית לשכבות:12 בישקוטים 120 מ”ל (1/2 כוס) חלב 2 כפות סירופ משימורי דובדבני האמרנה 2/3 כוס דובדבני אמרנה מסוננים מקופסת שימורים 1 כוס תותים פרוסים או דובדבנים טריים חצויים 1 כוס פילטים של תפוז או קליפות הדרים מסוכרות
מכינים את קרם הגבינה:
1. מקציפים שמנת מתוקה עם 1/4 כוס סוכר לקצפת יציבה ומעבירים לקערה אחרת. 2. שמים בקערת המיקסר גבינה, תמצית וניל ו-1/4 כוס סוכר ומקציפים למרקם אוורירי.
3. מקפלים פנימה את הקצפת לקרם אוורירי. מרכיבים את המנה, מקררים ומגישים:
1.חוצים בישקוטים, טובלים בחלב מתובל בסירופ מדובדבני האמרנה ומסדרים בכל כוס 2 חצאי בישקוטים.
2. יוצקים מעט מהקרם, מסדרים פירות משני סוגים (שומרים מעט מהפירות לקישוט), ומניחים שוב 2 חצאי בישקוטים מעל. מסיימים בקרם גבינה. 3. מכסים בניילון ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות ועד לילה לספיגת טעמים.
4. לפני ההגשה מקשטים כל מנה בפירות ששמרנו.
|
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה