הבגט הלוהט

דורון, חברנו היקר מקיבוץ שפיים, לא יכול להגיע אלינו ללא הבגט המפורסם שלו...
העניין כבר נהיה בלתי נעים ולכן - ביקשתי המתכון!
כך פורסים את הגבינה
דורון שלח ב-SMS:

מצרף מתכון לבגט הלוהט שקל להכנה ותמיד קוצר שבחים.  
המצרכים: 
בגט. 
גבינה פרומעז.
עגבניה 2x.
עלי בזיליקום.
1/2 כוס שמן זית עם 2 שיני שום מעוכות והרבה פטרוזיליה קצוצה.
הכנה: 
1.מחלקים הבגט לחצי,
2.חותכים לפרוסות אלכסונית במרחק של 2 ס"מ כמעט עד הסוף (שהפרוסות לא יפרדו).
3.מורחים בנדיבות את שמן הזית בין הפרוסות.
4.חותכים עיגולי פרומעז ומניחים בין הפרוסות יחד עם פרוסת עגבניה ועלה בזיליקום.
5.כשהבגט מלא מורחים יתרת שמן הזית מעל, מפזרים קצת מלח גס ומעבירים לתנור שחומם ל-180 מ' למשך 20 דק'. 

קלי קלות.  בהצלחה דורון     

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה