מיכל, תלמידה חייכנית מקבוצת ב' בוקר שימחה את החבר'ה עם עוגת תפוחים טעימה ביותר:
וזה המתכון, כפי שהכתיבה לי בע"פ:
המצרכים:
1. משרים 4 תפוחים מקולפים וחתוכים לקוביות ביין אדום מתוק למשך כמה שעות או לילה.
2. 100 גר' צימוקים או חמוציות
100 גר' אגוזים גרוסים
100 גר' פצפוצי שוקולד מריר
מוסיפים ל-1/2 כוס קמח תופח
3. לערבב:
3 ביצים
1 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
4. להוסיף:
1/2 1 כוסות קמח תופח
אופן ההכנה:
1. לערבב מצרכים בסעיף 2.
2. להוסיף מצרכים מסעיף 3, אח"כ הקמח.
3. מוסיפים תפוחים מסוננים.
4.אופים בתבנית 20/30 משומנת בחום 180 מעלות כ-30-40 דקות.
יוצא שחום
וזה המתכון, כפי שהכתיבה לי בע"פ:
המצרכים:
1. משרים 4 תפוחים מקולפים וחתוכים לקוביות ביין אדום מתוק למשך כמה שעות או לילה.
2. 100 גר' צימוקים או חמוציות
100 גר' אגוזים גרוסים
100 גר' פצפוצי שוקולד מריר
מוסיפים ל-1/2 כוס קמח תופח
3. לערבב:
3 ביצים
1 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
4. להוסיף:
1/2 1 כוסות קמח תופח
אופן ההכנה:
1. לערבב מצרכים בסעיף 2.
2. להוסיף מצרכים מסעיף 3, אח"כ הקמח.
3. מוסיפים תפוחים מסוננים.
4.אופים בתבנית 20/30 משומנת בחום 180 מעלות כ-30-40 דקות.
יוצא שחום
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה