עוגת התפוחים של מיכל

מיכל, תלמידה חייכנית מקבוצת ב' בוקר שימחה את החבר'ה עם עוגת תפוחים טעימה ביותר:
וזה המתכון, כפי שהכתיבה לי בע"פ:
המצרכים:
1. משרים 4 תפוחים מקולפים וחתוכים לקוביות ביין אדום מתוק למשך כמה שעות או לילה.
2. 100 גר' צימוקים או חמוציות
    100 גר' אגוזים גרוסים
    100 גר' פצפוצי שוקולד מריר
    מוסיפים ל-1/2 כוס קמח תופח
3. לערבב:
    3 ביצים
    1 כוס סוכר
    1/2 כוס שמן
4. להוסיף:
    1/2 1  כוסות קמח תופח
אופן ההכנה:
1. לערבב מצרכים בסעיף 2.
2. להוסיף מצרכים מסעיף 3, אח"כ הקמח.
3. מוסיפים תפוחים מסוננים.
4.אופים בתבנית 20/30 משומנת בחום 180 מעלות כ-30-40 דקות.
יוצא שחום

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה