מנחם הבטיח להביא ליים מהעץ שלו אשר בשרון.
חיפשתי ב-נט וכמובן מצאתי - מתכון לפאי ליים.
האמת מצאתי את אותו המתכון, באתרים שונים ...למי איכפת - העיקר, עד שיגיע עם הליים - מעדכנת את הבלוג:
לחמם תנור ל-170 מעלות
1. לאחד ולשטח בתבנית פאי:
150 גר' ביסקוויטים גרוסות בגסות (במג'ימיקס)
90 גר' חמאה מומסת.
להדק היטב לתוך תבנית טארט ולאפות 5-7 דק'.
2. להקציף 5-6 דק' בקערה נפרדת:
3 חלמונים + גרידת לימון 1
3. להוסיף לאט: 3-4 דק'
קופסת חלב מרוכז וממותק
4. להוסיף בזרם דק:
2/3 מיץ מ-ליים (160 מ"ל)
5. לשפוך התערובת על משטח הביסקוויטים.
6. להכניס לתנור ל-8-10 דקות - לא יותר
7. לצנן ולהכניס למקרר ללילה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה