מארקו הביא מנגו

תחילת ספטמבר,
הבקרים והלילות כבר מרמזים שהסתיו בדרך.
מארקו היקר הביא המוווןןן מנגו, פרי כתום, מתוק ואהוב.
כמה כבר אפשר לאכול בבת אחת?

מיד חיפשתי מתכון לקינוח. 
חברתי מיכל סיפקה לי מתכון שקיבלה מחברתה חנה.
אמנם עדיין לא ניסיתי 
 - אבל Was kann schon sein? מה כבר יכול להיות?
רק טוב וקצת כתום....

1. טוחנים 2-3 מנגואים
2. מקציפים עם 2 שמנות מתוקות
מוסיפים סוכר לפי הצורך
כף אינסטנט וניל
3. מוסיפים את המנגואים הטחונים לשמנות המוקפצות.




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה