שבת בבוקר אספי (כשהיה בן חמש) נכנס ושאל:
"טלי, מה אופים היום?"
אז אפינו את הנשיקות הנפלאות האלו שאת מתכונן נתנה לי אורית שמכינה אותם במיוחד עבור ידידנו המשותף - מארקו:
החומרים:
"טלי, מה אופים היום?"
אז אפינו את הנשיקות הנפלאות האלו שאת מתכונן נתנה לי אורית שמכינה אותם במיוחד עבור ידידנו המשותף - מארקו:
החומרים:
2 חלבונים בטמפרטורת החדר
קורט מלח
קורט מלח
1/3 כוס סוכר לבן (כ-70גר')
100-150 גרם שוקולד מריר קצוץ קטן קטן או
½ כוס אגוזי מלך קצוצים גס או שקדים קצוצים
מחממים תנור ל--80-90 מעלות - לא טורבו!
ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה
1. מקציפים כדקה את החלבונים עם המלח עד שנהיה קצף בהיר
2. מוסיפים את הסוכר לאט ובהדרגה עוד כ -10 דקות.
3. מוסיפים ידנית את השוקולד והאגוזים/שקדים
4. מקפלים בעדינות בעזרת מרית עד שאחיד
5. מניחים תלוליות בעזרת כף או כפית / בשק זילוף.
6. אופים כשעתיים-שלום.
7.מכבים התנור ומשאירים הנשיקות בפנים עד לצינון מוחלט.
7.מכבים התנור ומשאירים הנשיקות בפנים עד לצינון מוחלט.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה