בראוניס לפסח - שוב "דגתי" בפייסבוק
- 300 גר' שוקולד מריר 60%
- 3/4 כוס שמן קנולה
- 4 ביצים
- 3/4 כוס סוכר
- 2 כפות קקאו
- 1/2 כוס אבקת שקדים
- קורט מלח
- 2 כפות אמרטו (הולך יופי עם שקדים)- לא חובה
- אופן ההכנה
- 1. ממיסים במיקרו את השמן והשוקולד בפולסים.
- 2. במיקסר מקציפים את הסוכר והביצים לתערובת תפוחה.
- 3. בקערה אחרת מערבבים את היבשים.
- 4. מוסיפים את השוקולד לתערובת הביצים מערבבים לאחידות ומוסיפים את החומרים היבשים והאמרטו ומאחדים.
- 5. מעבירים את הבלילה לתבנית מרופדת ואופים ב 170 מעלות בין 20-23 דקות עד שיש מעין קרום דק ומסביב יציב. מצננים, חותכים ונהנים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה