בראוניס לפסח - שוב "דגתי" בפייסבוק


  • 300 גר' שוקולד מריר 60%
  • 3/4 כוס שמן קנולה
  • 4 ביצים
  • 3/4 כוס סוכר
  • 2 כפות קקאו
  • 1/2 כוס אבקת שקדים
  • קורט מלח
  • 2 כפות אמרטו (הולך יופי עם שקדים)- לא חובה

  • אופן ההכנה
  • 1. ממיסים במיקרו את השמן והשוקולד בפולסים.
  • 2. במיקסר מקציפים את הסוכר והביצים לתערובת תפוחה.
  • 3. בקערה אחרת מערבבים את היבשים.
  • 4. מוסיפים את השוקולד לתערובת הביצים מערבבים לאחידות ומוסיפים את החומרים היבשים והאמרטו ומאחדים.
  • 5. מעבירים את הבלילה לתבנית מרופדת ואופים ב 170 מעלות בין 20-23 דקות עד שיש מעין קרום דק ומסביב יציב. מצננים, חותכים ונהנים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה