|
עוגת תרד ובטטה |
המראה כמו עוגה חגיגית, הטעם גן עדן מלוח.
חומרים לתבנית אינגליש קייק קטנה: 3 ביצים
120 מ”ל (½ כוס) חלב
120 מ”ל (½ כוס) שמן
175 גרם (¼1 כוסות) קמח
1 שקית אבקת אפייה
200 גרם בטטה מגוררת גס
100 גרם תרד קצוץ גס
100 גרם גבינת קשקבל מגוררת דק
1 כפית זרעי כוסברה טחונים טריים
מלח
+ מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים תבנית אינגליש קייק.
+ מערבבים ביצים, חלב ושמן. מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים היטב. מוסיפים ירקות, קשקבל ותבלינים, מערבבים ויוצקים לתבנית.
+ אופים כ-45 דקות, עד שהעוגה תפוחה זהובה וקיסם שננעץ בה יוצא יבש.
|
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה