עוגת ירקות

את המתכון הבא אני כבר מכירה שנים. מצאתי אותו בספר "המובחרים של על השולחן".
היום נפגשתי איתו שוב בפייסבוק...

עוגת תרד ובטטה

Bookmark and Share
עוגת תרד ובטטה (הגדל)
עוגת תרד ובטטה
המראה כמו עוגה חגיגית, הטעם גן עדן מלוח.
חומרים לתבנית אינגליש קייק קטנה: 3 ביצים
120 מ”ל (½ כוס) חלב
120 מ”ל (½ כוס) שמן
175 גרם (¼1 כוסות) קמח
1 שקית אבקת אפייה
200 גרם בטטה מגוררת גס
100 גרם תרד קצוץ גס
100 גרם גבינת קשקבל מגוררת דק
1 כפית זרעי כוסברה טחונים טריים
מלח
+ מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים תבנית אינגליש קייק.
+ מערבבים ביצים, חלב ושמן. מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים היטב. מוסיפים ירקות, קשקבל ותבלינים, מערבבים ויוצקים לתבנית.
+ אופים כ-45 דקות, עד שהעוגה תפוחה זהובה וקיסם שננעץ בה יוצא יבש.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה