עוגת גבינה קיצית

רפי, שכני, שחקן ברידג' מצויין (אבא של אסף) הכי אוהב עוגות גבינה. והכי הכי אוהב את עוגת הגבינה הקיצית (ללא אפיה).


חומרים לפיירקס בגודל 27×33 ס”מ:
לגבינה:

2 מיכלים שמנת מתוקה
1 חפיסות אינסטנט פודינג וניל
1 כוסות (480 מ”ל) חלב
1/4 כוס (100 גרם) סוכר
750 גרם גבינה לבנה 5%
בישקוטים
1 כוס חלב
לזיגוג שוקולד: (לא חובה)
1/2 כוס שמנת מתוקה
120 גרם שקולד מריר

+ מקציפים שמנת מתוקה עם פודינג, חלב וסוכר לקבלת קרם יציב.
+ מקפלים פנימה גבינה לקבלת תערובת אחידה.
+ טובלים בישקוטים בחלב ומסדרים בשכבה אחידה בתחתית התבנית.
יוצקים מעל את מלית הגבינה + השמנות.
+ מחממים שמנת מתוקה לסף רתיחה, יוצקים על שוקולד ומערבבים עד שהוא נמס. מצננים מעט ויוצקים על העוגה. מעבירים למקרר לשעתיים  לפני ההגשה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה