הכנתי לצהריים מרק אספרגוס מוקרם.
האמת - חיפשתי ברשת מרשם וסה"כ שילבתי ביניהם.
אז הנה המצרכים:
צרור אספרגוס
כחצי כרישה
2 תפוחי אדמה לבנים
ציר ממרק עוף
אגוז מוסקט, מלח ופלפל לבן
חמאה + שמן זית
1/2 שמנת מתוקה
מכינים את האספרגוס:
1. מורידים את הקצה העליון (כ-4 ס"מ) ומרתיחים בסיר כ-4 דקות ומעבירים למים קפואים.
2. מורידים את הקצה התחתון (כ-3 ס"מ) ואותו זורקים.
3. את האמצע חותכים.
המרק:
1. בסיר מוסיפים כרישה חתוכה למעט חמאה ושמן זית עד להזהבה.
2. מוסיפים האספרגוס ותפוחי האדמה.
3. שופכים מרק/מים עד כיסוי הירקות.
4. מבשלים עד שמתרכך הכל.
5. מרסקים ומוסיפים התבלינים.
6. מוסיפים השמנת.
7. מוזגים לצלחות ומוסיפים 3-4 קצוות אספרגוסים.
ב ת י א ב ו ן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה