
הכנתי לצהריים מרק אספרגוס מוקרם.
האמת - חיפשתי ברשת מרשם וסה"כ שילבתי ביניהם.
אז הנה המצרכים:
צרור אספרגוס
כחצי כרישה
2 תפוחי אדמה לבנים
ציר ממרק עוף
אגוז מוסקט, מלח ופלפל לבן
חמאה + שמן זית
1/2 שמנת מתוקה
מכינים את האספרגוס:
1. מורידים את הקצה העליון (כ-4 ס"מ) ומרתיחים בסיר כ-4 דקות ומעבירים למים קפואים.
2. מורידים את הקצה התחתון (כ-3 ס"מ) ואותו זורקים.
3. את האמצע חותכים.
המרק:
1. בסיר מוסיפים כרישה חתוכה למעט חמאה ושמן זית עד להזהבה.
2. מוסיפים האספרגוס ותפוחי האדמה.
4. מבשלים עד שמתרכך הכל.
5. מרסקים ומוסיפים התבלינים.
6. מוסיפים השמנת.
7. מוזגים לצלחות ומוסיפים 3-4 קצוות אספרגוסים.
ב ת י א ב ו ן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה