עוגת התפוחים של ענבל

עוגת תפוחים, מאלו הקלות מאוד מאוד קבלתי מענבל המקסימה.
אני מעדיפה להוסיף את התפוחים לבצק אך ניתן להניחם על הבסיס.
הכמות מתאימה ל-4 תבניות אינגליש קייק.

המצרכים:
6 ביצים
2 כוסות סוכר
1כוס שמן
2 כוסות קמח
1 חב' אבקת אפיה
ממליצה להוסיף גרידת תפוז/לימון

6 תפוחים גדולים 
קנמון + כף קמח + כף סוכר חום
אפשר אגוזים/שקדים/צימוקים

אופן ההכנה:
1. מחממים התנור לחום בינוני ומשמנים התבניות.
2. מקלפים התפוחים וחותכים.
3. מכינים הבצק מהמצרכים בסדר הנ"ל.
5. מוסיפים התפוחים המקומחים לבצק.
6. זורעים מעל קנמון (+ אגוזים/שקדים, במידה ולא נכנס להקפאה).
7. אופים כ-40 דקות.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה