פופאי בשולחן הברידג'

היום הכנתי לחבר'ה של הברידג' פשטידת תרד בשתי דקות וחצי.
את המתכון קבלתי מחברתי נורית.
ההתלהבות  הגדולה והבקשות למתכון - הובילו אותי למחשב ולבלוג למרות השעה המאוחרת:

המצרכים:
תרד טרי (אני קונה אותו אצל גברת אסתר, המגדלת אותו בגינתה. 
כל עלה צעיר ורענן). לדעתי יש בחבילה כחצי ק"ג.
4 ביצים
שמנת חמוצה/יוגורט
שום כתוש
4 כפות מיונז
4 כפות קמח תופח
מלח, פלפל
גבינת קצ'קבל
בזיליקום קצוץ, טרי 
1/2 כוס מים/חלב
קצח או שומשום או זרעי חמניות

אופן ההכנה:
1. חולטים התרד הנקי דקה במים רותחים.
2. מערבבים שאר המצרכים.
3. מוסיפים התרד
4. שופכים לקערת פיירקס משומנת וזרועת פירורי לחם
5. על התערובת: הקצח/שומשום/זרעי חמניות.
6. מכניסים לתנור עד שנהייה חום.




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה