סתיו וטל הם זוג חברים של בני, יוני.
בשישי הגיעו לארוחה והתעקשו להביא "משהו".
לשימחתי הביאו קינוח הורס - פונדנט שוקולד.
את העיסה הכינו בבית.
אחרי הארוחה מילאו תבניות קטנות/אישיות אותם הכניסו לתנור והופ - קסם של קינוח. לצד הקינוח - גלידת וניל ו/או קצפת.
למחרת ביקשתי את המתכון ומיד קבלתי...
והנה החומרים לעיסה:
בשישי הגיעו לארוחה והתעקשו להביא "משהו".
לשימחתי הביאו קינוח הורס - פונדנט שוקולד.
את העיסה הכינו בבית.
אחרי הארוחה מילאו תבניות קטנות/אישיות אותם הכניסו לתנור והופ - קסם של קינוח. לצד הקינוח - גלידת וניל ו/או קצפת.
למחרת ביקשתי את המתכון ומיד קבלתי...
והנה החומרים לעיסה:
1. ממיסים שוקולד וחמאה ומוסיפים סוכר.
2. טורפים פנימה את הביצים אחת אחת.
3. מוסיפים החלמונים, וטורפים.
4. קמח ומלח מוסיפים לתערובת.
4. קמח ומלח מוסיפים לתערובת.
5. מערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה, לא יותר.
6. יוצקים את התערובת לתבניות המשומנות.
7. אופים 20-15 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שהשוליים יציבים והמרכז עדיין רך למגע.
8. מוציאים מהתנור ומצננים דקה-שתיים.
9. משחררים מהתבניות.
10. הופכים על צלחות הגשה ומגישים מיד.
ממממממ.....טעים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה