עוגת התותים של אמא שלי

פעם היינו כותבים את המתכונים על כרטיסיות שמורות בקופסת מתכונים חיננית.
עוגה מס. 2 הייתה עוגת התותים של אמא שלי.
כאשר אני רוצה לשמח את ענתי , בתי הצעירה, אני מכינה אותה.
קצת פצ'קרי אבל לא נורא.
אם נשאר -מכבדת את תלמידי הברידג' של יום ראשון בערב.

אז כך:
אופים בצק בתבנית 26 כ-15 דקות בחום בינוני:
1 כוס קמח + 1 כפית אבקת אפיה
100 גר' חמאה
1/4 כוס סוכר
3 חלמונים

מבשלים פודינג בסיר כ-5 דקות עד שמסמיך ומצננים:
2 כפות פודינג תות שדה
1/4 כוס מים
4 כפות סוכר
1 כוס מיץ תפוזים

לפודינג מוסיפים תותים חתוכים (סלסלה) ו-3 חלבונים מוקצפים
מניחים על הבצק המוכן
מקציפים שמנת מתוקה ומניחים על הכל.

מקררים ומגישים למחרת.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה