עוגת התותים של אמא שלי

פעם היינו כותבים את המתכונים על כרטיסיות שמורות בקופסת מתכונים חיננית.
עוגה מס. 2 הייתה עוגת התותים של אמא שלי.
כאשר אני רוצה לשמח את ענתי , בתי הצעירה, אני מכינה אותה.
קצת פצ'קרי אבל לא נורא.
אם נשאר -מכבדת את תלמידי הברידג' של יום ראשון בערב.
אז כך:
מערבבים:
100 גר' סוכר
1 כפית קליפת לימון
1/2 גביע יוגורט 3% (75 גרם)
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
1/4 כוס שמן קנולה/חמניות
קורט מלח
מוסיפים:
3/4 כוס (105 גר') קמח
1/2 שקית אבקת אפייה
אופים בצק בתבנית 26 כרבע שעה בחום 160.
1/4 כוס מים
4 כפות סוכר
1 כוס מיץ תפוזים
2 כפות פודינג תות שדה
מבשלים את הנ"ל בסיר כ-5 דקות עד שמסמיך ומצננים.

לפודינג מוסיפים תותים חתוכים (סלסלה) ו-3 חלבונים מוקצפים
מניחים על הבצק המוכן
מקציפים שמנת מתוקה ומניחים על הכל.

מקררים ומגישים למחרת.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה