פתאום אוהבים סלק

פתאום כך סתם, באמצע החיים, מסתבר לי שילדיי אוהבים סלק.
זה הגיע משום מקום.
 אבל מה - לא סתם סלט סלק אלא "קרפצ'ו סלק"

אז ענתי, הצעירה שלי, מכינה קרפצ'ו סלק, והאמת לוקח יותר זמן לכתוב מאשר להכין:

1. ענתי פורסת את הסלק הכי דק שאפשר. (ניתן להשתמש בסלק שמגיע בווקום - אני מעדיפה לבשלו בסיר לחץ).

2. מסדרת על צלחת בשכבה אחת.

3. מניחה מלמעלה פרוסות דקות של בצל, רצוי אדום.

4. מטפטפת שמן זית משובח וחומץ בלסמי איכותי.

5. מתבלת במלח גס ופלפל שחור גרוס טרי.

6. ניתן, לדברי ענתי,  להוסיף פרמזן / צנוברים / פררוזיליה או מה שבא...



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה