לביבות בטטה אפויות - מתאים גם לחנוכה


לביבות בטטה אפויות בתנור

מצרכים:
2 בטטות (אפשר להוסיף תפ"א)
בצל קצוץ מטוגן או/ ובצל ירוק
נשאר לי קצת תרד, אז הוספתי
מעט חמאה
ביצה
כוס פירורי לחם
פטרוזילה קצוצה (ו/או כל עשב אחר, לפי הטעם)

גבינה פיקנטית (לא חובה)
פלפל שחור גרוס
כפית מלח 

פרורי לחם (אפשרי)
מטבל: 
שמנת חמוצה/יוגורט
שום כתוש
עירית קצוצה
מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1. לבשל הבטטות, למעוך ולהוסיף החמאה לערבב עם שאר המצרכים.
2. ליצור לביבות (כדורים בידיים רטובות) ניתן לצפות בפרורי לחם ולשטח בתבנית מרופדת בנייר אפיה משומן .
3. חום בינוני 180 מעלות 30 דקות 15 דקות כל צד או עד שמזהיב משחים מעט.
4. לערבב את מצרכי המטבל.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה