לביבות בטטה אפויות בתנור
מצרכים:
2 בטטות (אפשר להוסיף תפ"א)בצל קצוץ מטוגן או/ ובצל ירוק
נשאר לי קצת תרד, אז הוספתי
מעט חמאה
ביצה
כוס פירורי לחם
פטרוזילה קצוצה (ו/או כל עשב אחר, לפי הטעם)
גבינה פיקנטית (לא חובה)
פלפל שחור גרוס
כפית מלח
פרורי לחם (אפשרי)
מטבל:
שמנת חמוצה/יוגורט
שום כתוש
עירית קצוצה
מלח ופלפל
שמנת חמוצה/יוגורט
שום כתוש
עירית קצוצה
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
1. לבשל הבטטות, למעוך ולהוסיף החמאה לערבב עם שאר המצרכים.
2. ליצור לביבות (כדורים בידיים רטובות) ניתן לצפות בפרורי לחם ולשטח בתבנית מרופדת בנייר אפיה משומן .
3. חום בינוני 180 מעלות 30 דקות 15 דקות כל צד או עד שמזהיב משחים מעט.
4. לערבב את מצרכי המטבל.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה