פילה סלמון עם קראסט אגוזים ושיבולת שועל

זהו מתכון נפלא של שי-לי מתכניתה החיננית - הבית של שי-לי.
הכנתי אותו לארוחת שישי לבני משפחתי.
קל להכנה וטעים להפליא!!


מצרכים (ל-4 מנות):

4 פילטים של סלמון

1 כף שמן זית
1 כף גדושה חרדל דיז'ון
מלח ופלפל שחור גרוס
1/2 כוס אגוזי פקאן (לדעתי אפשר גם בוטנים)
1/3 כוס (30 גרם) שיבולת שועל


מכינים את הדג: מוציאים את הסלמון מהמקרר כשעה לפני ההכנה. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. מניחים את הסלמון בתבנית, ממליחים ומפלפלים בנדיבות.

1.מערבבים בקערית שמן זית וחרדל.
2.מרסקים אגוזים במעבד מזון בפולסים למרקם גס.
3.מעבירים לקערה נקייה, מוסיפים קוואקר ומערבבים.
4.מורחים את הסלמון בתערובת החרדל ומצפים בתערובת האגוזים. אופים בתנור החם 20-15 דקות, עד שהציפוי זהוב והדג מוכן ועסיסי.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה