עוגת הלימון המופלאה של קרן אגם

עוגת לימון שמנת חמוצה רכה/תבנית עגולה 22 ס״מ

אני מכינה ב 2 עוגות אינגליש גדולות או 2 רגילות + 1 מיני
https://kerenagam.co.il/%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%AA-%D7%9C%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9F-%D7%A9%D7%9E%D7%A0%D7%AA-%D7%97%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%94-%D7%A8%D7%9B%D7%94/

מצרכים למתכון:

ביצים גודל L

1.5 כוסות(300 גר')  סוכר לבן - אני מפחיתה....

כוס(200 גר') שמן קנולה

כפית תמצית וניל

גרידת לימון מלימון גדול

4 כפות מיץ לימון

2 כוסות (280 גר') קמח לבן

2 כפיות אבקת אפייה

1 מיכל(200 מ״ל) שמנת חמוצה 27%

אופן הכנה:

מחממים תנור ל 180 מעלות ומשמנים היטב תבנית אפייה

במיקסר מקציפים ביצים וסוכר במהירות גבוהה למשך 6-8 דקות עד לקבלת תערובת תפוחה

מוסיפים את השמן, לאט בזרם חלש, וממשיכים להקציף

מוסיפים מיץ לימון, גרידת לימון, תמצית וניל ושמנת חמוצה ומערבבים

מורידים את מהירות המיקסר ומוסיפים קמח ואבקת אפייה, ומערבבים היטב לקבלת תערובת אחידה

מעבירים לתבנית ואופים כ 35-40 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש

מקשטים באבקת סוכר ומגישים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה