בפסח מחפשים משהו לנשנש ליד הקפה.
מצאתי כל מיני מתכונים לקצפיות (מרנג) ברשת ושילבתי ביניהם:
מקציפים 2 חלבונים בטמפרטורת החדר
עם 1/4 כפית מלח
מוסיפים בהדרגה עד קבלת קצף יציב:
1/2 כוס סוכר
מוסיפים בתנועות קיפול כ 150 גר' פצפוצי שוקולד
וכ-50 גר' קורפלקס.
יוצרים בעזרת שתי כפיות "תלוליות".
אופים בתנור מחומם ל 150 מעלות כמעט שעה, עד שמתייבש.
זוללים עם הקפה.
ניתן להכין גם עם אגוזים - אני השתמשתי בקורפלקס בגלל הילדים ויצא קראנצ'י כמו שגם אנחנו אוהבים.
מצאתי כל מיני מתכונים לקצפיות (מרנג) ברשת ושילבתי ביניהם:
מקציפים 2 חלבונים בטמפרטורת החדר
עם 1/4 כפית מלח
מוסיפים בהדרגה עד קבלת קצף יציב:
1/2 כוס סוכר
מוסיפים בתנועות קיפול כ 150 גר' פצפוצי שוקולד
וכ-50 גר' קורפלקס.
יוצרים בעזרת שתי כפיות "תלוליות".
אופים בתנור מחומם ל 150 מעלות כמעט שעה, עד שמתייבש.
זוללים עם הקפה.
ניתן להכין גם עם אגוזים - אני השתמשתי בקורפלקס בגלל הילדים ויצא קראנצ'י כמו שגם אנחנו אוהבים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה