עוגיות מרנג עם שוקולד וקורנפלקס

בפסח מחפשים משהו לנשנש ליד הקפה.
מצאתי כל מיני מתכונים  לקצפיות (מרנג) ברשת ושילבתי ביניהם:

מקציפים 2 חלבונים בטמפרטורת החדר
עם 1/4 כפית מלח

מוסיפים בהדרגה עד קבלת קצף יציב:
1/2 כוס סוכר

מוסיפים בתנועות קיפול כ 150 גר' פצפוצי שוקולד
וכ-50 גר' קורפלקס.

יוצרים בעזרת שתי כפיות "תלוליות".

אופים בתנור מחומם ל 150 מעלות כמעט שעה, עד שמתייבש. 

זוללים עם הקפה.
ניתן להכין גם עם אגוזים - אני השתמשתי בקורפלקס בגלל הילדים ויצא קראנצ'י כמו שגם אנחנו אוהבים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה