קיץ 2018
מאז ומתמיד אהבתי תאנים וכל דבר שקשור לתאנים.
אז הפעם מצאתי מתכון לקינוח עם תאנים במאקו.
פה ושם שיניתי...שיסלחו לי..
1.מניחים בקערה
2 כוסות קוואקר ו-1/2 כוס שקדים קצוצים
2. בסיר מחממים:
25 גר' חמאה
1/3 כוס דבש
1/3 כוס סוכר חום
1 כפית ג'ינג'ר
1/4 כפית קינמון
1/4 כפית מלח
3.מוסיפים הנוזל לקוואקר והשקדים.
מצננים.
4.ממלאים שקעים של תבנית סיליקון מהתערובת ויוצרים סלסילות.
אני נעזרתי בבקבוקון של תמצית וניל.
5.מכניסים למקרר לצינון לכ-20 דקות.
6.אופים בחום בינוני כ-20 דק' ומצננים.
7.מקציפים במיקסר:
שמנת מתוקה
1 יוגורט
3 כפות אבקת סוכר
אפשר להוסיף וניל (אני פחות אוהבת).
8.ממלאים הסלסילות ומקשטים בתאנים.
ניתן להכין לדוגמא גם עם מנגו...
מאז ומתמיד אהבתי תאנים וכל דבר שקשור לתאנים.
אז הפעם מצאתי מתכון לקינוח עם תאנים במאקו.
פה ושם שיניתי...שיסלחו לי..
1.מניחים בקערה
2 כוסות קוואקר ו-1/2 כוס שקדים קצוצים
2. בסיר מחממים:
25 גר' חמאה
1/3 כוס דבש
1/3 כוס סוכר חום
1 כפית ג'ינג'ר
1/4 כפית קינמון
1/4 כפית מלח
3.מוסיפים הנוזל לקוואקר והשקדים.
מצננים.
4.ממלאים שקעים של תבנית סיליקון מהתערובת ויוצרים סלסילות.
אני נעזרתי בבקבוקון של תמצית וניל.
5.מכניסים למקרר לצינון לכ-20 דקות.
6.אופים בחום בינוני כ-20 דק' ומצננים.
7.מקציפים במיקסר:
שמנת מתוקה
1 יוגורט
3 כפות אבקת סוכר
אפשר להוסיף וניל (אני פחות אוהבת).
8.ממלאים הסלסילות ומקשטים בתאנים.
ניתן להכין לדוגמא גם עם מנגו...
אלגנטי וטעים! מומלץ🌹
השבמחק