פשטידת אורז של השף עומר מילר


פשטידת אורז*
1/2 1 כוסות אורז בסמטי
1  יוגורט עזים
2 ביצים
1 כפות קליפת תפוז קצוצה(או לימון - ניסיתי כשלא היה לי תפוז)
מלח, פלפל
1 בצל לבן קצוץ
1 שן שום קצוצה
25 גרם חמאה


אופן הכנה:
1.מבשלים בסיר את האורז במשך 10 דקות.
2.מסננים את האורז ממי הבישול ושוטפים במי ברז.
3.מערבבים בקערה את היוגורט עם הביצים, קליפות התפוז מלח ופלפל, בצל ושום.
4. מוסיפים את האורז השטוף לקערת היוגורט עם מעט חמאה ומערבבים.
5. משמנים תבנית במעט חמאה ויוצקים לתוכה את תערובת האורז.

6. אופים את בתנור בטמפרטורה של 160 מעלות במשך כשעה וחצי.

*פטנט עולמי לאורז שנשאר מאתמול.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה