סופגניות ללא שמרים

בכל שנה מוצפות הקונדיטוריות בסופגניות יפיפיות עם מילויים וציפויים מגוונים.
משום מה - אני אוהבת במיוחד את אלו שמכינים ללא שמרים.
אלו עם הצורות המצחיקות, קטנות, קלילות ומתגלצ'ות להן עם או ללא ריבת תות.

המצרכים:
2 ביצים
3-4 כפות סוכר
2 שמנות חמוצות/אשל
קליפה מגוררת מלימון/תפוז
תמצית וניל
קורט מלח
1/2 2 כוסות קמח אוסם
1 ליטר שמן
אופן ההכנה:
1. מערבבים הנ"ל במיקסר
2. עם 2 כפות או כף גלידה יוצרים תלוליות בצק.
3. מטגנים.
4. מעבירים לנייר סופג.
5. מצפים באבקת סוכר או ממלאים בריבה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה