עוגת צימוקים ואגוזים של בטי הלבבית



מצרכים: 
2 ביצים שלמות
5 כפות סוכר (מכל סוג)
200 גרם אגוזים
200 גרם צימוקים (מכל סוג)
7 כפות קמח לא תופח (מכל סוג)
אופן ההכנה:
מעבדים במיקסר את הביצים והסוכר עד שמתקבלת תערובת אחידה.
בקערה נפרדת מערבבים ביד את האגוזים, הצימוקים עם הקמח, ומוסיפים לתערובת האחידה.
מערבבים הכל ביחד. יוצא מאוד מאוד סמיך. כמה סיבובים והעוגה מוכנה לתנור.
מעבירים את התערובת לתבנית משומנת.
אופים בחום בינוני חצי שעה.
בהצלחה!!!!
בטי

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה