דקלה, המחותנת המקסימה שלי - אלופת העולם - גם באפיה!!
אז למי שקשה לקרוא מהמקור (כמו לי, למרות החלפת המשקפיים):
1. להקציף לתערובת בהירה:
4 חלמונים + 1/2 כוס סוכר*
2. להוסיף:
500 גר' גבינה 5%
1 גביע שמנת חמוצה
1/2 חבילת אינסטנט פודינג וניל
מעט תמצית וניל
3. לערבב היטב שלא יהיו גושים:
4 כפות קורנפלור
1/2 כוס חלב
4. להוסיף 3 (קורנפלור+חלב) לתערובת הגבינה.
5. להקציף לקצף יציב:
החלבונים
5 כפות סוכר
טיפת לימון
6. לאחד התערובות.
7. להכניס לתבנית אשר יושבת בתבנית גדולה עם מים.
8. להכניס לתנור 150 מעלות - 10 דקות. לא טורבו
9. להנמיך ל-130 מעלות.
10. לאפות עד שמוכן.
11. להשאיר בתנור סגור על לצינון העוגה.
*אני הפחתתי מ 3/4 ל- 1/2 כוס סוכר...
אפשר לצפות - מיד כשמוכן - אך עדיין חם:
לערבב:
2 שמנות חמוצות+2 כפות אבקת סוכר+ 1/2 כפית תמצית וניל
אז למי שקשה לקרוא מהמקור (כמו לי, למרות החלפת המשקפיים):
1. להקציף לתערובת בהירה:
4 חלמונים + 1/2 כוס סוכר*
2. להוסיף:
500 גר' גבינה 5%
1 גביע שמנת חמוצה
1/2 חבילת אינסטנט פודינג וניל
מעט תמצית וניל
3. לערבב היטב שלא יהיו גושים:
4 כפות קורנפלור
1/2 כוס חלב
4. להוסיף 3 (קורנפלור+חלב) לתערובת הגבינה.
5. להקציף לקצף יציב:
החלבונים
5 כפות סוכר
טיפת לימון
6. לאחד התערובות.
7. להכניס לתבנית אשר יושבת בתבנית גדולה עם מים.
8. להכניס לתנור 150 מעלות - 10 דקות. לא טורבו
9. להנמיך ל-130 מעלות.
10. לאפות עד שמוכן.
11. להשאיר בתנור סגור על לצינון העוגה.
*אני הפחתתי מ 3/4 ל- 1/2 כוס סוכר...
אפשר לצפות - מיד כשמוכן - אך עדיין חם:
לערבב:
2 שמנות חמוצות+2 כפות אבקת סוכר+ 1/2 כפית תמצית וניל
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה