קרם הקרמל של איריס

בחג הסוכות התארחו אצל חברינו גדי ואיריס בנהריה.
איריס הכינה קינוח קרם קרמל שאהבתי במיוחד כי לא היה מתוק מדי.
מיד, כמובן ביקשתי המתכון, והפעם מפרסמת כאן עוד לפני שהכנתי אותו..

המצרכים:
לקרם
6 ביצים
קופסה חלב ממותק
2 וחצי כוסות חלב פושר
וניל
לקרמל
חצי כוס סוכר

אופן ההכנה:
1. מקציפים הביצים במיקסר.
2. מוסיפים החלב + הוניל.
3. ממסים את הסוכר במחבת עד קבלת קרמל
4. שופכים הקרמל לקערה
5. מוסיפים לקערה, על הקרמל, את התערובת.
6. שמים הקערה בתוך תבנית עם מים חמים.
7. אופים כשעה ב-170 מעלות עד השחמה.
8. מכניסים למקרר
9. הופכים על צלחת הגשה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה