עוגת דבש ודלעת של קרין גורן האלופה! "עוגת אדם"


ל-3 תבניות אינגליש קייק:


  • 3 ביצים בטמפ' החדר
  • פחות מ-  1 כוס סוכר (170 גרם)
  • 1 כוס שמן (240 מ"ל)
  • 1/2 כוס דבש (160 גרם) או סילן
  • 2 כוסות קמח (280 גרם)
  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • 1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
  • תבלינים:
  •  1 כפית גדושה קינמון
  • 1 כפית ג'ינג'ר טחון (זנגביל)
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט מגורר
  • 1/2 כפית ציפורן (תוספת שלי)
  • 2 כוסות דלעת מגוררת גס (300 גרם)
  • 1 כוס אגוזי מלך שבורים (100 גרם)

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-160 מעלות.
1.מקציפים ביצים וסוכר במהירות גבוהה במשך 5 דקות עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
2. מוסיפים שמן במזיגה איטית מאוד. מוסיפים דבש בזרם דק עד שנבלע בתערובת.
3.מנמיכים את מהירות המיקסר,מוסיפים קמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה, קינמון, ג'ינג'ר ומוסקט. 
4. מערבבים פנימה ידנית דלעת מגוררת ושברי אגוזים.
5.מכניסים לתבניות משומנות ואופים 45-40 דקות.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה