מתכון מיוחד שקבלתי מרינה, תלמידת ברידג' חביבה:
3 כוסות עדשים שחורות (מושרות לפחות שעה)
1/2 כוס סויה
חצי כוס דבש/סילאן
חצי כוס שמן זית
טבעות מבצל
1 גזר מגורד
1/2 כפית מלח
1. לבשל העדשים כ-20 דקות עד שמתרכך (לא לגמרי)
2. לשטוף במים קרים
3. לבשל הרוטב
4. להוסיף הבצל והגזר המגורד. להרתיח, לכסות ולבשל 5 דקות.
5. להוסיף העדשים ולהמשיך לבשל כ-5 דקות על אש קטנה בסיר מכוסה.
6. להגיש חם או קר.
7. ניתן, לדעתי, לקשט עם ירק כגון פטרוזיליה/בצל ירוק/עירית.
בתיאבון
3 כוסות עדשים שחורות (מושרות לפחות שעה)
1/2 כוס סויה
חצי כוס דבש/סילאן
חצי כוס שמן זית
טבעות מבצל
1 גזר מגורד
1/2 כפית מלח
1. לבשל העדשים כ-20 דקות עד שמתרכך (לא לגמרי)
2. לשטוף במים קרים
3. לבשל הרוטב
4. להוסיף הבצל והגזר המגורד. להרתיח, לכסות ולבשל 5 דקות.
5. להוסיף העדשים ולהמשיך לבשל כ-5 דקות על אש קטנה בסיר מכוסה.
6. להגיש חם או קר.
7. ניתן, לדעתי, לקשט עם ירק כגון פטרוזיליה/בצל ירוק/עירית.
בתיאבון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה