עוגת התפוזים של בטי


לא ברור לי לאן נעלם המתכון - אולי חיכה לעונת הסתיו-חורף, עונת התפוזים..

אז הנה המתכון שקיבלתי מתלמידתי לברידג', קטי. אכין אותו עוד היום! מושלם לשבת קרירה עם התה והברידג'.

המצרכים:
 3 ביצים מופרדות
1/2 כוס שמן
1/2 1 כוסות סוכר
2 כוסות קמח תופח
3/4 כוס מיץ תפוזים קליפת תפוז מגורדת

לציפוי (לא חובה): 1/2 כוס מיץ תפוזים 2 כפות סוכר

אופן ההכנה:
1. להקציף החלבונים עם 1/2 כוס סוכר 
2. להקציף החלמונים עם שאר הסוכר ושמן לחלמונים להוסיף הקמח ומיץ התפוזים לסרוגין 
3. להוסיף קצף הביצים לבלילה.
4. להעביר ל-2 תבניות אינגליש קייק.
5. לאפות 175 מעולת כ-40 דקות. 
6. להרתיח מיץ התפוזים וסוכר.
7. לצפות במיץ מיד עם צאת העוגה מהתנור.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה