לא ברור לי לאן נעלם המתכון - אולי חיכה לעונת הסתיו-חורף, עונת התפוזים..
אז הנה המתכון שקיבלתי מתלמידתי לברידג', קטי. אכין אותו עוד היום! מושלם לשבת קרירה עם התה והברידג'.
המצרכים:
3 ביצים מופרדות
1/2 כוס
שמן
1/2 1
כוסות סוכר
2 כוסות
קמח תופח
3/4 כוס
מיץ תפוזים קליפת תפוז מגורדת
לציפוי (לא חובה): 1/2 כוס מיץ תפוזים 2 כפות סוכר
אופן ההכנה:
1. להקציף החלבונים עם 1/2 כוס סוכר
2.
להקציף החלמונים עם שאר הסוכר ושמן לחלמונים להוסיף הקמח ומיץ התפוזים לסרוגין
3. להוסיף קצף הביצים לבלילה.
4. להעביר ל-2 תבניות אינגליש קייק.
5. לאפות 175 מעולת כ-40 דקות.
6. להרתיח מיץ התפוזים וסוכר.
7. לצפות
במיץ מיד עם צאת העוגה מהתנור.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה