מתכון עוגת התפוחים שקיבלתי ממירי. חברותיה אומרות שהיא לא רק יפה - אלא גם אופה מעולה. ואני מוסיפה - בברידג' היא מבינה.
אז בואו נבדוק את עניין האפיה - לגבי היופי - אין עוררין!!!
למלית:
אז בואו נבדוק את עניין האפיה - לגבי היופי - אין עוררין!!!
1 ק"ג תפוחי סמית (ירוקים חמוצים), 100 גרם אגוזי פקאן, 100 גרם צימוקים, 2 כפות סוכר (אני מעדיפה חום), 3 כפיות קינמון.
לבצק:
1כוס קמח תופח, 3/4 כוס סוכר, 3 ביצים, 3 כפות שמן.
הכנה:
לפרוס תפוחים קלופים ולהוציא גלעינים, להוסיף פקאנים, צימוקים, סוכר וקינמון.
במעבד מזון מערבבים את חומרי הבצק.
משמנים תבנית די גדולה ושופכים את התפוחים בשכבה אחידה ככל האפשר בלי לדחוס, את הבצק שמים מעל בשכבה דקה. אני מכינה ב-2 תבניות אינגליש קייק, שיהיה קל לפרוס לשחקני הברידג'.
אופים בתנור בינוני כשעה
בתיאבון - ומשחק ברידג' מהנה!!
בתיאבון - ומשחק ברידג' מהנה!!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה