הקורס הראשון, עבורי, היה כמו האהבה הראשונה....
לא אשכח את החוויה הזו לעולמי עד. ההתרגשות הראשונה - ההיסוס, הפחד שבוודאי הורגש בקול - אבל יותר מכל אזכור את הפרגון הגדול, החיבוק של הקבוצה והאנרגיות שהחמודים האלו העבירו לי!!
הם הגיעו ללא הרבה ציפיות - ונראה לי שהיו די מרוצים מהמורה.... עובדה - לשמחתי כל תלמידי מקורס זה משחקים עד היום ברידג'!!
השנים עברו - אבל החברות שלי עם נורית רק התהדקה.
כיום היא יד ימיני לכל דבר. חברת נפש, כזו שכדאי לכל אחת מכן שתהיה!! כזו שעד שהיא לא מגיעה - לא יודעים שהיא חסרה....
תמיד מחייכת, תמיד מפרגנת, תמיד יודעת לתת יד - זוהי נורית.
כבר לפני שנים רבות קבלתי מנורית את המתכון, אז הנה הוא לפניכם:
100 גר' חמאה
6 בצלים גדולים קצוצים
4 ביצים
50 גר' גבינת קשקבל או דומה
5 כפות קמח תופח (או קמח קונדיטור - ללא גלוטן+אבקת אפיה)
מלח, פלפל, עלי טימין ואני הוספתי - אגוז מוסקט
1 שמנת לקצפת
1 כף סולת לזריה בתבנית (לא חובה)
ממיסים החמאה , מוסיפים הבצל ומטגנים על אש נמוכה עד שנעשה שקוף.
מוסיפים התבלינים.
מוסיפים שמנת ומבשלים כ-2 דקות.
מסירים מהאש ומצננים.
מוסיפים הביצים + הקמח + הגבינה.
מעבירים לתבנית ל- 50 דקות בחום בינוני.
בתיאבון לכולכם!!!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה