פשטידת הבצל של נורית חברתי היקרה שברידג' חיבר ביננו.....


את נורית היכרתי בקורס הברידג' הראשון שהעברתי במושב בני ציון.
הקורס הראשון, עבורי, היה כמו האהבה הראשונה....
לא אשכח את החוויה הזו לעולמי עד. ההתרגשות הראשונה - ההיסוס, הפחד שבוודאי הורגש בקול - אבל יותר מכל אזכור את הפרגון הגדול, החיבוק של הקבוצה והאנרגיות שהחמודים האלו העבירו לי!!
הם הגיעו ללא הרבה ציפיות - ונראה לי שהיו די מרוצים מהמורה.... עובדה - לשמחתי כל תלמידי מקורס זה משחקים עד היום ברידג'!! 

השנים עברו - אבל החברות שלי עם נורית רק התהדקה.
כיום היא יד ימיני לכל דבר. חברת נפש, כזו שכדאי לכל אחת מכן שתהיה!! כזו שעד שהיא לא מגיעה - לא יודעים שהיא חסרה....
תמיד מחייכת, תמיד מפרגנת, תמיד יודעת לתת יד - זוהי נורית.

כבר לפני שנים רבות קבלתי מנורית את המתכון, אז הנה הוא לפניכם:

100 גר' חמאה
6 בצלים גדולים קצוצים
4 ביצים
50 גר' גבינת קשקבל או דומה
5 כפות קמח תופח (או קמח קונדיטור - ללא גלוטן+אבקת אפיה)
מלח, פלפל, עלי טימין ואני הוספתי - אגוז מוסקט
1 שמנת לקצפת
1 כף סולת לזריה בתבנית (לא חובה)

ממיסים החמאה , מוסיפים הבצל ומטגנים על אש נמוכה עד שנעשה שקוף.
מוסיפים התבלינים.
מוסיפים שמנת ומבשלים כ-2 דקות.
מסירים מהאש ומצננים.
מוסיפים הביצים + הקמח + הגבינה.
מעבירים לתבנית ל- 50 דקות בחום בינוני.

בתיאבון לכולכם!!!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה