עוגת הדובדבנים שדנה קבלה מלאה

מתכון זה קבלתי מדנה, שקבלה אותו מלאה. שתיהן תלמידות שלי לברידג'.

מכירים את התלמידים שמסכמים את השיעור בכיתה ובבית מעתיקים למחברת "נקייה"?
ואת כל ה"הכרזות" בברידג' הכניסה לטבלאות הנדסיות והיא יודעת בדיוק איפה כל דבר נמצא, גם ללא מצפן.
והדבר המדהים ביותר הוא - שבסופו של תהליך היא כבר לא צריכה את הכתובים - היא יודעת את הכל כמעט יותר טוב מהמורה.....
זו דנה.
ואם זה לא מספיק - אז היא גם אופה נהדר!!
אז הנה קבלו את פאי הדובדבנים שדנה קבלה מלאה


פאי דובדבנים
לבצק: 170 ג' חמאה
          2 חלמונים
          2 כוסות קמח תופח
          2\1 כוס סוכר
          מיץ מחצי לימון
ריבה אדומה (רצוי דובדבנים)
צנצנת דובדבנים מגולענים מסוננים

אופן ההכנה
3\2 מהבצק משטחים בתבנית פאי קוטר 26 (אין צורך לרפד שוליים)
3\1מהבצק במקפיא ל20 דקות
לאפות תחתית 10 דקות בתנור 180 מעלות
להוציא למרוח ריבה על הבצק
לפזר את הדובדבנים המסוננים על הריבה
5 כפות מהנוזל להתיז על הבצק
לגרד על פומפייה גסה את הבצק מהמקפיא
לאפות בתנור 25 דקות על 180 מעלות

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה