פאי בוטנים של רבקה

רבקה חברתי הכינה בצ'יק, והנה המתכון:

מצרכים:
4-5 עוגיות בוטנים של פסח
200 גרם בוטנים קלויים וקלופים
100 גרם שוקולד מריר
1/4 כוס שמנת מתוקה או חלב 

אופן הכנה :
1. בקערה למעוך היטב עם מזלג את עוגיות הבוטנים במידה והתערובת לא מספיק לחה להוסיף 1 כף חלב/מים.
2. מרפדים תבנית העגולה קוטר 20 בנייר אפייה, מהדקים את תערובת העוגיות לתבנית בתחתית ובקצוות 
לפזר הבוטנים על גבי הפאי.
3. להמיס בבן מרי 100 גרם שוקולד מריר עם 1/4 כוס חלב( או שמנת מתוקה).

4. לערבב לבלילה חלקה ומבריקה (במידה וחסר מעט חלב להוסיף) ולשפוך על הבוטנים.
5. להכניס למקרר ל-1/2 שעה.

חג שמח

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה