לחם בירה

 חתני האהוב בשלן מעולה ואופה מדופלם!

הנה מתכון לחם הבירה שקיבלתי ממנו:
500 גר' קמח תופח
בקבוק בירה לבנה (330)+1/3 כוס מים
(או: 500 מ"ל בירה לבנה/שחורה  ע"פ מתכונים אחרים שראיתי ברשת)
2 כפות סוכר
מלח/פלפל
וכל תוספת יכולה להתאים:
עשבי תיבול, גרעינים/גבינות ועוד/כף זעתר או קימל

1. מכניסים הקמח לקערת המיקסר, מוסיפים הנוזלים רק עד שמתאחד.
2. מוסיפים כל השאר.
3. מעבירים לשתי תבניות אינגליש קייק משומנות היטב.
4. (בגרסת האינטרנט ממליצים להמתין כ-30 דקות)
5. אופים בחום 180 עד שנהייה שחום.
אייל החתן המושלם, דפי, בתי הגדולה וצ'לסי המתוקה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה