עוגת דלעת מעולה!!
4 ביצים 6 ביצים
350 גרם סוכר 500 גר' סוכר
300 גרם (2 כוסות + 2 כפות) קמח 450 גר' קמח
1 כפית אבקת אפייה 1/2 1 כפית א. אפיה
1 כפית סודה לשתיה " סודה לשתיה
1 כפית קינמון טחון " קנמון
1 כפית ג'ינג'ר יבש טחון " ג'ינג'ר
קורט אגוז מוסקט טחון + צפורן 1/4 אגוז מוסקט + צפורן
300 מ"ל (1/4 1 כוסות) שמן קנולה 450 מ"ל שמן
500 גרם דלעת מקולפת ומגוררת 750 גר' דלעת/גזר/בטטה
ההכנה:
- מחממים תנור ל-190 מעלות ומשמנים 3 תבניות.
- מקציפים ביצים וסוכר במיקסר עד לקבלת קצף בהיר.
- מוסיפים שמן באטיות.
- מערבבים בקערה נפרדת: קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון, ג'ינג'ר ואגוז מוסקט.
- מוסיפים לתערובת הביצים בעזרת מרית, היטב עד לקבלת עיסה אחידה.
- מוסיפים הדלעת המגוררת לעיסה.
- יוצקים את העיסה לתבניות.
- מכניסים לתנור ואופים במשך 30 דקות.
- כעבור 30 דקות מנמיכים את חום התנור ל- 170 מעלות ואופים 15 דקות נוספות או עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה