עוגת הפרג של מריומה

מכירים את מריומה?
מריומה היא אישה שכולה לב - כולה טוב.
חיוך כובש ועיניים חייכניות (מאחורי משקף תמיד מסוגנן) 
המסגירות נשמה גדולה! תמיד מילה טובה, תמיד פירגון ענק!

מריומה מרבה להביא פינוקים לערבי הברידג' :
תותים, עוגיות, תאנים מתוקות ומה לא...

באחד הערבים הביאה עוגת פרג נפלאה, מעשי ידיה (כמובן),
כזו שהגיעה עגולה ועדיין חמה מן התנור...

והנה המתכון כפי ששלחה אלי במייל:

מתאים לתבנית 24/26 או ל-3 תבניות אינגליש קייק
200 גר שוקולד מריר
200 גר' חמאה
3/4 כוס סוכר
תמצית ווניל + תמצית רום
6 ביצים XL
200 גר פרג טחון

לציפוי:
100 גר' שוקולד מריר
100 גר' שמנת מתוקה

ההכנה:
1. השוקולד והחמאה+ 1/4 כוס סוכר +התמציות להמיס במיקרו.
2. להפריד את הביצים.
3. את החלמונים להכניס לתערובת המומסת בזהירות כי חמה.
4. להקציף את החלבונים עם 1/2 כוס סוכר.
5. לאחד לקרם תערובת העוגה.
6. להוסיף את הפרג הטחון.
7. לתנור בחם 180 מעלות בערך 30 דקות.
8. מכינים קרם מהמסת השוקולד בשמנת המתוקה.
9. כשמתקרר קצת -למרוח את הקרם.

יאמי!!
תודה מריומה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה